Znanstveni rad - Ostalo
Utjecaj mikorize na organoleptička svojstva vina Chardonnay
U: Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation. Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2016. str. 287-291. urn:nbn:hr:112:821948

Mesić, Josip; Svitlica, Brankica; Mesić, Luka; Banožić, Nikola

Citirajte ovaj rad

Mesić, J., Svitlica, B., Mesić, L. i Banožić, N. (2016). Utjecaj mikorize na organoleptička svojstva vina Chardonnay. Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation (str. 287-291). Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:821948

Mesić, Josip, et al. "Utjecaj mikorize na organoleptička svojstva vina Chardonnay." Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2016, str. 287-291. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:821948

Mesić, Josip, Brankica Svitlica, Luka Mesić i Nikola Banožić. "Utjecaj mikorize na organoleptička svojstva vina Chardonnay." U Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, 287-291. Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2016. Citirano 24.01.2021.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:821948

Mesić, J., et al. (2016) 'Utjecaj mikorize na organoleptička svojstva vina Chardonnay', Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, Požega, str. 287-291. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:821948 (Datum pristupa: 24.01.2021.)

Mesić J, Svitlica B, Mesić L, Banožić N. Utjecaj mikorize na organoleptička svojstva vina Chardonnay. Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation. Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna: ; 2016. Str. 287-291. [pristupljeno 24.01.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:821948

J. Mesić, B. Svitlica, L. Mesić i N. Banožić, "Utjecaj mikorize na organoleptička svojstva vina Chardonnay", Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2016. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:821948 [Citirano: 24.01.2021.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.