Autorska knjiga-Stručna knjiga-Ostali udžbenici/priručnici
Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća-interna skripta
Požega: Veleučilište u Požegi, 2011. urn:nbn:hr:112:432981


Citirajte ovaj rad

Obradović, V. (2011). Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća-interna skripta. Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:432981.

Obradović, Valentina. Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća-interna skripta. Požega, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:432981.

Obradović, Valentina. Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća-interna skripta. Požega: Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:432981.

Obradović, V. (2011) Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća-interna skripta. 2011. [online]. Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:432981 (Datum pristupa: 30.10.2020.)

Obradović V. Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća-interna skripta. [Internet]. 2011. Požega: Veleučilište u Požegi: ; 2011, [pristupljeno 30.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:432981

V. Obradović, Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća-interna skripta. 2011. Požega, Veleučilište u Požegi, 2011. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:432981

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.