prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE

Puljašić, Filip
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Puljašić, F. (2016). UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051

Puljašić, Filip. "UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051

Puljašić, Filip. "UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051

Puljašić, F. (2016). 'UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 27.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051

Puljašić F. UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 27.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051

F. Puljašić, "UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.