završni rad
SENZORSKO OCJENJIVANJE ČOKOLADE

Ana Lučić (2016)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Lučić, A. (2016). SENZORSKO OCJENJIVANJE ČOKOLADE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330850

Lučić, Ana. "SENZORSKO OCJENJIVANJE ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330850

Lučić, Ana. "SENZORSKO OCJENJIVANJE ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330850

Lučić, A. (2016). 'SENZORSKO OCJENJIVANJE ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 25.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330850

Lučić A. SENZORSKO OCJENJIVANJE ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 25.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330850

A. Lučić, "SENZORSKO OCJENJIVANJE ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330850