završni rad
UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE

Monika Hrvat (2012)
Veleučilište u Požegi
Citirajte ovaj rad...

Hrvat, M. (2012). UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:329172

Hrvat, Monika. "UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:329172

Hrvat, Monika. "UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:329172

Hrvat, M. (2012). 'UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 17.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:329172

Hrvat M. UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2012 [pristupljeno 17.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:329172

M. Hrvat, "UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:329172