završni rad
UPOTREBA GENETSKI MODIFICIRANIH ORGANIZAMA U PREHRANI

Gabrijela Kiš (2012)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Kiš, G. (2012). UPOTREBA GENETSKI MODIFICIRANIH ORGANIZAMA U PREHRANI (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:789442

Kiš, Gabrijela. "UPOTREBA GENETSKI MODIFICIRANIH ORGANIZAMA U PREHRANI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:789442

Kiš, Gabrijela. "UPOTREBA GENETSKI MODIFICIRANIH ORGANIZAMA U PREHRANI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:789442

Kiš, G. (2012). 'UPOTREBA GENETSKI MODIFICIRANIH ORGANIZAMA U PREHRANI', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:789442

Kiš G. UPOTREBA GENETSKI MODIFICIRANIH ORGANIZAMA U PREHRANI [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2012 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:789442

G. Kiš, "UPOTREBA GENETSKI MODIFICIRANIH ORGANIZAMA U PREHRANI", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:789442