završni rad
UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I VREMENA KONČIRANJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE

Mladen Siničić (2010)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Siničić, M. (2010). UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I VREMENA KONČIRANJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020932

Siničić, Mladen. "UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I VREMENA KONČIRANJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020932

Siničić, Mladen. "UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I VREMENA KONČIRANJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020932

Siničić, M. (2010). 'UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I VREMENA KONČIRANJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020932

Siničić M. UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I VREMENA KONČIRANJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2010 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020932

M. Siničić, "UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I VREMENA KONČIRANJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020932