završni rad
PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE

Ivana Platužić (2010)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Platužić, I. (2010). PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005

Platužić, Ivana. "PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005

Platužić, Ivana. "PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005

Platužić, I. (2010). 'PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 25.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005

Platužić I. PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2010 [pristupljeno 25.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005

I. Platužić, "PROUČAVANJE PROMJENE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM PROIZVODNJE ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:795005