završni rad
UTJECAJ BILJNE MASTI I MLIJEKA U PRAHU NA REOLOŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE

Željka Andrijević (2010)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Andrijević, . (2010). UTJECAJ BILJNE MASTI I MLIJEKA U PRAHU NA REOLOŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:225400

Andrijević, Željka. "UTJECAJ BILJNE MASTI I MLIJEKA U PRAHU NA REOLOŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:225400

Andrijević, Željka. "UTJECAJ BILJNE MASTI I MLIJEKA U PRAHU NA REOLOŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:225400

Andrijević, . (2010). 'UTJECAJ BILJNE MASTI I MLIJEKA U PRAHU NA REOLOŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:225400

Andrijević . UTJECAJ BILJNE MASTI I MLIJEKA U PRAHU NA REOLOŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2010 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:225400

. Andrijević, "UTJECAJ BILJNE MASTI I MLIJEKA U PRAHU NA REOLOŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:225400