završni rad
UTJECAJ DODATAKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE

Silvana Tokić (2010)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Tokić, S. (2010). UTJECAJ DODATAKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:596917

Tokić, Silvana. "UTJECAJ DODATAKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:596917

Tokić, Silvana. "UTJECAJ DODATAKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:596917

Tokić, S. (2010). 'UTJECAJ DODATAKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 27.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:596917

Tokić S. UTJECAJ DODATAKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2010 [pristupljeno 27.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:596917

S. Tokić, "UTJECAJ DODATAKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:596917