završni rad
PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE

Andrea Marković (2011)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Marković, A. (2011). PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Marković, Andrea. "PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Marković, Andrea. "PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Marković, A. (2011). 'PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 22.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

Marković A. PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 22.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530

A. Marković, "PRAĆENJE PROMJENE UDJELA VODE TJEKOM TEHNOLOŠKOG POSTUPKA IZRADE ČOKOLADNE MASE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:458530