prikaz prve stranice dokumenta PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA

Filipović, Anđela
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Filipović, A. (2011). PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374

Filipović, Anđela. "PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374

Filipović, Anđela. "PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374

Filipović, A. (2011). 'PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 16.05.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374

Filipović A. PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 16.05.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374

A. Filipović, "PRAĆENJE PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNIH MASA TIJEKOM PROCESA SKLADIŠTENJA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:989374

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.