završni rad
UTJECAJ TEMPERATURE KUHANJA NA UDIO VODE U PJENASTIM KONDITORSKIM PROIZVODIMA

Katarina Debeljak (2012)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Debeljak, K. (2012). UTJECAJ TEMPERATURE KUHANJA NA UDIO VODE U PJENASTIM KONDITORSKIM PROIZVODIMA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:788961

Debeljak, Katarina. "UTJECAJ TEMPERATURE KUHANJA NA UDIO VODE U PJENASTIM KONDITORSKIM PROIZVODIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:788961

Debeljak, Katarina. "UTJECAJ TEMPERATURE KUHANJA NA UDIO VODE U PJENASTIM KONDITORSKIM PROIZVODIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:788961

Debeljak, K. (2012). 'UTJECAJ TEMPERATURE KUHANJA NA UDIO VODE U PJENASTIM KONDITORSKIM PROIZVODIMA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 22.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:788961

Debeljak K. UTJECAJ TEMPERATURE KUHANJA NA UDIO VODE U PJENASTIM KONDITORSKIM PROIZVODIMA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2012 [pristupljeno 22.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:788961

K. Debeljak, "UTJECAJ TEMPERATURE KUHANJA NA UDIO VODE U PJENASTIM KONDITORSKIM PROIZVODIMA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:788961