završni rad
PROUČAVANJE REOLOŠKIH SVOJSTAVA RAZLIČITIH MLIJEČNIH ČOKOLADA

Antonija Kruljac (2012)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Kruljac, A. (2012). PROUČAVANJE REOLOŠKIH SVOJSTAVA RAZLIČITIH MLIJEČNIH ČOKOLADA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:554256

Kruljac, Antonija. "PROUČAVANJE REOLOŠKIH SVOJSTAVA RAZLIČITIH MLIJEČNIH ČOKOLADA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:554256

Kruljac, Antonija. "PROUČAVANJE REOLOŠKIH SVOJSTAVA RAZLIČITIH MLIJEČNIH ČOKOLADA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:554256

Kruljac, A. (2012). 'PROUČAVANJE REOLOŠKIH SVOJSTAVA RAZLIČITIH MLIJEČNIH ČOKOLADA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:554256

Kruljac A. PROUČAVANJE REOLOŠKIH SVOJSTAVA RAZLIČITIH MLIJEČNIH ČOKOLADA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2012 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:554256

A. Kruljac, "PROUČAVANJE REOLOŠKIH SVOJSTAVA RAZLIČITIH MLIJEČNIH ČOKOLADA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:554256