završni rad
KONTROLA VLAŽNOSTI ZRNENE MASE PŠENICE PRIJE SKLADIŠTENJA

Ljiljana Okovački (2010)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Okovački, Lj. (2010). KONTROLA VLAŽNOSTI ZRNENE MASE PŠENICE PRIJE SKLADIŠTENJA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:818340

Okovački, Ljiljana. "KONTROLA VLAŽNOSTI ZRNENE MASE PŠENICE PRIJE SKLADIŠTENJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:818340

Okovački, Ljiljana. "KONTROLA VLAŽNOSTI ZRNENE MASE PŠENICE PRIJE SKLADIŠTENJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:818340

Okovački, Lj. (2010). 'KONTROLA VLAŽNOSTI ZRNENE MASE PŠENICE PRIJE SKLADIŠTENJA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 17.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:818340

Okovački Lj. KONTROLA VLAŽNOSTI ZRNENE MASE PŠENICE PRIJE SKLADIŠTENJA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2010 [pristupljeno 17.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:818340

Lj. Okovački, "KONTROLA VLAŽNOSTI ZRNENE MASE PŠENICE PRIJE SKLADIŠTENJA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:818340