završni rad
UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH

Ana Kuharić (2011)
Veleučilište u Požegi
Citirajte ovaj rad...

Kuharić, A. (2011). UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590

Kuharić, Ana. "UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590

Kuharić, Ana. "UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590

Kuharić, A. (2011). 'UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590

Kuharić A. UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590

A. Kuharić, "UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590