završni rad
UTJECAJ TEMPERATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA KINETIKU SUŠENJA ŠAMPINJONA

Lidija Novosad (2012)
Veleučilište u Požegi
Citirajte ovaj rad...

Novosad, L. (2012). UTJECAJ TEMPERATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA KINETIKU SUŠENJA ŠAMPINJONA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:248173

Novosad, Lidija. "UTJECAJ TEMPERATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA KINETIKU SUŠENJA ŠAMPINJONA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:248173

Novosad, Lidija. "UTJECAJ TEMPERATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA KINETIKU SUŠENJA ŠAMPINJONA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:248173

Novosad, L. (2012). 'UTJECAJ TEMPERATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA KINETIKU SUŠENJA ŠAMPINJONA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 24.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:248173

Novosad L. UTJECAJ TEMPERATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA KINETIKU SUŠENJA ŠAMPINJONA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2012 [pristupljeno 24.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:248173

L. Novosad, "UTJECAJ TEMPERATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA KINETIKU SUŠENJA ŠAMPINJONA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:248173