završni rad
PROMJENA KAKVOĆE PIVA POD UTJECAJEM ADITIVA SERVOMYCES

Draženka Laljek (2010)
Veleučilište u Požegi
Citirajte ovaj rad...

Laljek, D. (2010). PROMJENA KAKVOĆE PIVA POD UTJECAJEM ADITIVA SERVOMYCES (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:279270

Laljek, Draženka. "PROMJENA KAKVOĆE PIVA POD UTJECAJEM ADITIVA SERVOMYCES." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:279270

Laljek, Draženka. "PROMJENA KAKVOĆE PIVA POD UTJECAJEM ADITIVA SERVOMYCES." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:279270

Laljek, D. (2010). 'PROMJENA KAKVOĆE PIVA POD UTJECAJEM ADITIVA SERVOMYCES', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 21.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:279270

Laljek D. PROMJENA KAKVOĆE PIVA POD UTJECAJEM ADITIVA SERVOMYCES [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2010 [pristupljeno 21.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:279270

D. Laljek, "PROMJENA KAKVOĆE PIVA POD UTJECAJEM ADITIVA SERVOMYCES", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:279270