prikaz prve stranice dokumenta MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp.
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp.

Lazić, Đurđica (2013)
Veleučilište u Požegi

Citirajte ovaj rad

Lazić, Đ. (2013). MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp. (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168

Lazić, Đurđica. "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168

Lazić, Đurđica. "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168

Lazić, Đ. (2013). 'MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp.', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 11.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168

Lazić Đ. MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp. [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2013 [pristupljeno 11.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168

Đ. Lazić, "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp.", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.