završni rad
UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI

Nikolina Erstić (2009)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Erstić, N. (2009). UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:922214

Erstić, Nikolina. "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:922214

Erstić, Nikolina. "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:922214

Erstić, N. (2009). 'UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 25.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:922214

Erstić N. UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2009 [pristupljeno 25.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:922214

N. Erstić, "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:922214