završni rad
PRIMJENA PEKTOLIČKIH ENZIMA U PROIZVODNJI BIJELIH VINA

Zoran Jančar (2009)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Jančar, Z. (2009). PRIMJENA PEKTOLIČKIH ENZIMA U PROIZVODNJI BIJELIH VINA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020273

Jančar, Zoran. "PRIMJENA PEKTOLIČKIH ENZIMA U PROIZVODNJI BIJELIH VINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020273

Jančar, Zoran. "PRIMJENA PEKTOLIČKIH ENZIMA U PROIZVODNJI BIJELIH VINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020273

Jančar, Z. (2009). 'PRIMJENA PEKTOLIČKIH ENZIMA U PROIZVODNJI BIJELIH VINA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020273

Jančar Z. PRIMJENA PEKTOLIČKIH ENZIMA U PROIZVODNJI BIJELIH VINA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2009 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020273

Z. Jančar, "PRIMJENA PEKTOLIČKIH ENZIMA U PROIZVODNJI BIJELIH VINA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020273