prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA

Čeme, Antonija
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Čeme, A. (2011). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

Čeme, Antonija. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

Čeme, Antonija. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

Čeme, A. (2011). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 23.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

Čeme A. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 23.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

A. Čeme, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.