završni rad
UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA

Antonija Čeme (2011)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Čeme, A. (2011). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

Čeme, Antonija. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

Čeme, Antonija. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

Čeme, A. (2011). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 17.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

Čeme A. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 17.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886

A. Čeme, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA NA KAKVOĆU VINA KULTIVARA GRAŠEVINA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:320886