završni rad
UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT

Amalija Šubara (2012)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Šubara, A. (2012). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

Šubara, Amalija. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

Šubara, Amalija. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

Šubara, A. (2012). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 22.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

Šubara A. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2012 [pristupljeno 22.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

A. Šubara, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601