završni rad
PRAĆENJE ODRŽIVOSTI BILJNOG ULJA S DODATKOM ANTIOKSIDANSA PRIMJENOM SCHAAL-OVEN TESTA

Dajana Stokić (2017)
Veleučilište u Požegi
Citirajte ovaj rad...

Stokić, D. (2017). PRAĆENJE ODRŽIVOSTI BILJNOG ULJA S DODATKOM ANTIOKSIDANSA PRIMJENOM SCHAAL-OVEN TESTA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:656421

Stokić, Dajana. "PRAĆENJE ODRŽIVOSTI BILJNOG ULJA S DODATKOM ANTIOKSIDANSA PRIMJENOM SCHAAL-OVEN TESTA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:656421

Stokić, Dajana. "PRAĆENJE ODRŽIVOSTI BILJNOG ULJA S DODATKOM ANTIOKSIDANSA PRIMJENOM SCHAAL-OVEN TESTA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:656421

Stokić, D. (2017). 'PRAĆENJE ODRŽIVOSTI BILJNOG ULJA S DODATKOM ANTIOKSIDANSA PRIMJENOM SCHAAL-OVEN TESTA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 27.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:656421

Stokić D. PRAĆENJE ODRŽIVOSTI BILJNOG ULJA S DODATKOM ANTIOKSIDANSA PRIMJENOM SCHAAL-OVEN TESTA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 27.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:656421

D. Stokić, "PRAĆENJE ODRŽIVOSTI BILJNOG ULJA S DODATKOM ANTIOKSIDANSA PRIMJENOM SCHAAL-OVEN TESTA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:656421