završni rad
KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA

Marina Marić (2017)
Veleučilište u Požegi
Citirajte ovaj rad...

Marić, M. (2017). KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:400291

Marić, Marina. "KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:400291

Marić, Marina. "KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:400291

Marić, M. (2017). 'KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 27.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:400291

Marić M. KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 27.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:400291

M. Marić, "KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:400291