prikaz prve stranice dokumenta KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA

Marić, Marina (2017)
Veleučilište u Požegi

Citirajte ovaj rad

Marić, M. (2017). KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:400291

Marić, Marina. "KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:400291

Marić, Marina. "KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:400291

Marić, M. (2017). 'KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 06.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:400291

Marić M. KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 06.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:400291

M. Marić, "KONTROLA PRISUTNOSTI SALMONELLE U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:400291

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.