završni rad
SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI

Andrea Poljan (2017)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Poljan, A. (2017). SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274

Poljan, Andrea. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274

Poljan, Andrea. "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274

Poljan, A. (2017). 'SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 25.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274

Poljan A. SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 25.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274

A. Poljan, "SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI PAŠTETE U JEDNOJ PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:184274