završni rad
PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE

Anđelka Prgomet (2017)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Prgomet, A. (2017). PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:522283

Prgomet, Anđelka. "PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:522283

Prgomet, Anđelka. "PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:522283

Prgomet, A. (2017). 'PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:522283

Prgomet A. PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:522283

A. Prgomet, "PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETE KAKAOVE MASE ZA PROIZVODNJU ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:522283