završni rad
POLIFENOLI I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST U KAŠAMA JAGODE TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU

Ivana Ostojčić (2017)
Veleučilište u Požegi
Citirajte ovaj rad...

Ostojčić, I. (2017). POLIFENOLI I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST U KAŠAMA JAGODE TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:328757

Ostojčić, Ivana. "POLIFENOLI I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST U KAŠAMA JAGODE TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:328757

Ostojčić, Ivana. "POLIFENOLI I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST U KAŠAMA JAGODE TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:328757

Ostojčić, I. (2017). 'POLIFENOLI I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST U KAŠAMA JAGODE TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 24.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:328757

Ostojčić I. POLIFENOLI I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST U KAŠAMA JAGODE TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 24.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:328757

I. Ostojčić, "POLIFENOLI I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST U KAŠAMA JAGODE TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:328757