završni rad
UTJECAJ HLADNOG PREŠANJA I ANTIOKSIDANSA NA PROIZVODNJU I STABILNOST LANENOG ULJA

Andrea Biondić (2018)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad

Biondić, A. (2018). UTJECAJ HLADNOG PREŠANJA I ANTIOKSIDANSA NA PROIZVODNJU I STABILNOST LANENOG ULJA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:961502

Biondić, Andrea. "UTJECAJ HLADNOG PREŠANJA I ANTIOKSIDANSA NA PROIZVODNJU I STABILNOST LANENOG ULJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:961502

Biondić, Andrea. "UTJECAJ HLADNOG PREŠANJA I ANTIOKSIDANSA NA PROIZVODNJU I STABILNOST LANENOG ULJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:961502

Biondić, A. (2018). 'UTJECAJ HLADNOG PREŠANJA I ANTIOKSIDANSA NA PROIZVODNJU I STABILNOST LANENOG ULJA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 10.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:961502

Biondić A. UTJECAJ HLADNOG PREŠANJA I ANTIOKSIDANSA NA PROIZVODNJU I STABILNOST LANENOG ULJA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2018 [pristupljeno 10.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:961502

A. Biondić, "UTJECAJ HLADNOG PREŠANJA I ANTIOKSIDANSA NA PROIZVODNJU I STABILNOST LANENOG ULJA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:961502

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.