Pages

"POSLOVNA ETIKA I CIJENA RADA"
"POSLOVNA ETIKA I CIJENA RADA"
Gordana Puljašić
Rad ne sadrži sažetak.
ALERGOGENO BILJE VINOGRADA I VOĆNJAKA
ALERGOGENO BILJE VINOGRADA I VOĆNJAKA
Amalija Liović
Rad ne sadrži sažetak.
ALOHTONE KOROVNE VRSTE POŽEŠKE KOTLINE
ALOHTONE KOROVNE VRSTE POŽEŠKE KOTLINE
Bruno Rosić
Rad ne sadrži sažetak.
AMPELOTEHNIČKI ZAHVAT ODSTRANJIVANJA GROZDOVA
AMPELOTEHNIČKI ZAHVAT ODSTRANJIVANJA GROZDOVA
Nino Jakobović
Rad ne sadrži sažetak.
ANALITIČKA PROVJERA UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI
ANALITIČKA PROVJERA UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI
Monika Ivanović
Cilj ovog završnog rada je određivanje udjela saharoze u čokoladi, što je ujedno i sama tema rada. Ispitivanje se vršilo u tvornici čokolade Zvečevo koja je danas jedina na području Požeško-slavonske županije, a nalazi se u samom centru grada Požege. Analiza se provodila između 5 različitih uzoraka čokolade, odabranih neovisno o njenom sastavu i vrsti. Analitičkim metodama dokazuje se stvarni udio šećera u čokoladi, kojima je svrha dokazati da li postotak napisan na...
ANALITIČKO KNJIGOVODSTVO KAO PODLOGA ZA INTERNO IZVJEŠTAVANJE
ANALITIČKO KNJIGOVODSTVO KAO PODLOGA ZA INTERNO IZVJEŠTAVANJE
Maja Valenteković
Ovaj završni rad obuhvaća područja obrade iz kolegija računovodstvo troškova, financijsko računovodstvo i kolegij financijska analiza za mala i srednja poduzeća. Svrha ovog rada je pokazati važnost i složenost izrade internih izvještaja prema podacima koje nam pruža analitičko knjigovodstvo. Svaki uspješni menadžer prepoznaje i analizira promjene koje se događaju u internom i eksternom okruženju poduzeća te u skladu s njima i oslanjajući se na interne izvještaje...
ANALITIČKO ODREĐIVANJE NUTRITIVNIH VRIJEDNOSTI KAŠICA ZA DJECU
ANALITIČKO ODREĐIVANJE NUTRITIVNIH VRIJEDNOSTI KAŠICA ZA DJECU
Martina Smiljčić
Rad ne sadrži sažetak.
ANALIZA BAZENSKE VODE
ANALIZA BAZENSKE VODE
Ana-Marija Vlahović
Ovaj rad govori općenito o vodi, vrsti voda u prirodi, o izvorima onečišćenja, bazenskim kupalištima, održavanju vode u bazenima, čišćenju, dezinfekciji. Objašnjava se i opisuje postupak provođenja mikrobioloških i kemijskih metoda i analiza koje je potrebno izvršiti da bi se ustanovila kvaliteta i prikladnost vode za kupanje. Cilj i svrha istraživanja u ovom završnom radu je provesti i usporediti nekoliko rezultata provedenih analiza kako bi dobili općenito stanje kvalitete...

Pages