Pages

"DIZAJN U FUNKCIJI MARKETINGA"
"DIZAJN U FUNKCIJI MARKETINGA"
Ivan Sokol
Ovaj rad je usmjeren na dizajn samog proizvoda, njegov vanjski izgled, iako dizajn nije među najvažnijim elementima, on ima veliki utjecaj na samu prodaju proizvoda, jer će velika većina kupiti proizvod na temelju dizajna. U uvjetima brzih promjena i globalne konkurencije važno je postaviti dobar, jednostavan i prepoznatljiv dizajn. Kod grafičkog dizajna ambalaže bitan je izbor boja, veličina slova, vrsta slova, čitljivost i na kraju sve to mora biti usklađeno da privuče pažnju,...
"POSLOVNA ETIKA I CIJENA RADA"
"POSLOVNA ETIKA I CIJENA RADA"
Gordana Puljašić
Rad ne sadrži sažetak.
AKTI SABORA REPUBLIKE HRVATSKE
AKTI SABORA REPUBLIKE HRVATSKE
Silvija Baketarić
Rad ne sadrži sažetak.
ALERGOGENO BILJE VINOGRADA I VOĆNJAKA
ALERGOGENO BILJE VINOGRADA I VOĆNJAKA
Amalija Liović
Rad ne sadrži sažetak.
ALOHTONE KOROVNE VRSTE POŽEŠKE KOTLINE
ALOHTONE KOROVNE VRSTE POŽEŠKE KOTLINE
Bruno Rosić
Rad ne sadrži sažetak.
AMPELOTEHNIČKI ZAHVAT ODSTRANJIVANJA GROZDOVA
AMPELOTEHNIČKI ZAHVAT ODSTRANJIVANJA GROZDOVA
Nino Jakobović
Rad ne sadrži sažetak.
ANALITIČKA PROVJERA UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI
ANALITIČKA PROVJERA UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI
Monika Ivanović
Cilj ovog završnog rada je određivanje udjela saharoze u čokoladi, što je ujedno i sama tema rada. Ispitivanje se vršilo u tvornici čokolade Zvečevo koja je danas jedina na području Požeško-slavonske županije, a nalazi se u samom centru grada Požege. Analiza se provodila između 5 različitih uzoraka čokolade, odabranih neovisno o njenom sastavu i vrsti. Analitičkim metodama dokazuje se stvarni udio šećera u čokoladi, kojima je svrha dokazati da li postotak napisan na...

Pages