završni rad
MIKROBIOLOŠKA ANALIZA KOLAČA I SLADOLEDA

Maja Grgić (2018)
Veleučilište u Požegi
Citirajte ovaj rad

Grgić, M. (2018). MIKROBIOLOŠKA ANALIZA KOLAČA I SLADOLEDA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:927011

Grgić, Maja. "MIKROBIOLOŠKA ANALIZA KOLAČA I SLADOLEDA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:927011

Grgić, Maja. "MIKROBIOLOŠKA ANALIZA KOLAČA I SLADOLEDA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:927011

Grgić, M. (2018). 'MIKROBIOLOŠKA ANALIZA KOLAČA I SLADOLEDA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 15.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:927011

Grgić M. MIKROBIOLOŠKA ANALIZA KOLAČA I SLADOLEDA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2018 [pristupljeno 15.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:927011

M. Grgić, "MIKROBIOLOŠKA ANALIZA KOLAČA I SLADOLEDA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:927011

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.