završni rad
PROIZVODNJA JABUČNOG SOKA U TVRTKI FRUTARIJA D.O.O.

Monika Jozefina Lukić (2019)
Veleučilište u Požegi
Citirajte ovaj rad

Lukić, M. J. (2019). PROIZVODNJA JABUČNOG SOKA U TVRTKI FRUTARIJA D.O.O. (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020289

Lukić, Monika Jozefina. "PROIZVODNJA JABUČNOG SOKA U TVRTKI FRUTARIJA D.O.O.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020289

Lukić, Monika Jozefina. "PROIZVODNJA JABUČNOG SOKA U TVRTKI FRUTARIJA D.O.O.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020289

Lukić, M. J. (2019). 'PROIZVODNJA JABUČNOG SOKA U TVRTKI FRUTARIJA D.O.O.', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 29.01.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020289

Lukić MJ. PROIZVODNJA JABUČNOG SOKA U TVRTKI FRUTARIJA D.O.O. [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2019 [pristupljeno 29.01.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020289

M. J. Lukić, "PROIZVODNJA JABUČNOG SOKA U TVRTKI FRUTARIJA D.O.O.", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020289

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.