Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost goveđeg loja
Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21 (2019), 1; 52-59. urn:nbn:hr:112:731081


Citirajte ovaj rad

Moslavac, T., Jokić, S., Šubarić, D., Babić, J., Jozinović, A., Grgić, Š. i Mrgan, A. (2019). Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost goveđeg loja. Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21. (1), 52-59. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:731081

Moslavac, Tihomir, et al. "Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost goveđeg loja." Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 21, br. 1, 2019, str. 52-59. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:731081

Moslavac, Tihomir, Stela Jokić, Drago Šubarić, Jurislav Babić, Antun Jozinović, Štefica Grgić i Ana Mrgan. "Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost goveđeg loja." Meso : prvi hrvatski časopis o mesu 21, br. 1 (2019): 52-59. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:731081

Moslavac, T., et al. (2019) 'Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost goveđeg loja', Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21(1), str. 52-59. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:731081 (Datum pristupa: 29.10.2020.)

Moslavac T, Jokić S, Šubarić D, Babić J, Jozinović A, Grgić Š, i sur.. Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost goveđeg loja. Meso : prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2019. [pristupljeno 29.10.2020.];21(1):52-59. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:731081

T. Moslavac, et al., "Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost goveđeg loja", Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 21, br. 1, str. 52-59, 2019. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:731081. [Citirano: 29.10.2020.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.