završni rad
UTJECAJ VREMENA KONČIRANJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE

Ines Leško (2014)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Leško, I. (2014). UTJECAJ VREMENA KONČIRANJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330987

Leško, Ines. "UTJECAJ VREMENA KONČIRANJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330987

Leško, Ines. "UTJECAJ VREMENA KONČIRANJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330987

Leško, I. (2014). 'UTJECAJ VREMENA KONČIRANJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330987

Leško I. UTJECAJ VREMENA KONČIRANJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2014 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330987

I. Leško, "UTJECAJ VREMENA KONČIRANJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330987