završni rad
PRAĆENJE FIZIKALNO-KEMIJSKIH PARAMETARA KAKVOĆE VINA

Katavić, Josip
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Katavić, J. (2019). PRAĆENJE FIZIKALNO-KEMIJSKIH PARAMETARA KAKVOĆE VINA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:814482

Katavić, Josip. "PRAĆENJE FIZIKALNO-KEMIJSKIH PARAMETARA KAKVOĆE VINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:814482

Katavić, Josip. "PRAĆENJE FIZIKALNO-KEMIJSKIH PARAMETARA KAKVOĆE VINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:814482

Katavić, J. (2019). 'PRAĆENJE FIZIKALNO-KEMIJSKIH PARAMETARA KAKVOĆE VINA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 25.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:814482

Katavić J. PRAĆENJE FIZIKALNO-KEMIJSKIH PARAMETARA KAKVOĆE VINA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2019 [pristupljeno 25.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:814482

J. Katavić, "PRAĆENJE FIZIKALNO-KEMIJSKIH PARAMETARA KAKVOĆE VINA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:814482

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.