završni rad
MIKROBIOLOŠKA KAKVOĆA KAKAOVOG ZRNA U RAZLIČITIM FAZAMA PROIZVODNJE KAKAOVOG PRAHA

Bjanka Mesarić (2014)
Veleučilište u Požegi
Citirajte ovaj rad...

Mesarić, B. (2014). MIKROBIOLOŠKA KAKVOĆA KAKAOVOG ZRNA U RAZLIČITIM FAZAMA PROIZVODNJE KAKAOVOG PRAHA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:284695

Mesarić, Bjanka. "MIKROBIOLOŠKA KAKVOĆA KAKAOVOG ZRNA U RAZLIČITIM FAZAMA PROIZVODNJE KAKAOVOG PRAHA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:284695

Mesarić, Bjanka. "MIKROBIOLOŠKA KAKVOĆA KAKAOVOG ZRNA U RAZLIČITIM FAZAMA PROIZVODNJE KAKAOVOG PRAHA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:284695

Mesarić, B. (2014). 'MIKROBIOLOŠKA KAKVOĆA KAKAOVOG ZRNA U RAZLIČITIM FAZAMA PROIZVODNJE KAKAOVOG PRAHA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:284695

Mesarić B. MIKROBIOLOŠKA KAKVOĆA KAKAOVOG ZRNA U RAZLIČITIM FAZAMA PROIZVODNJE KAKAOVOG PRAHA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2014 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:284695

B. Mesarić, "MIKROBIOLOŠKA KAKVOĆA KAKAOVOG ZRNA U RAZLIČITIM FAZAMA PROIZVODNJE KAKAOVOG PRAHA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:284695