Pristup korisnicima matične ustanove
ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Grgić, M. (2016). ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894
Grgić, Marta. "ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894
Grgić, Marta. "ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894
Grgić, M. (2016). 'ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 30.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894
Grgić M. ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 30.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894
M. Grgić, "ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.