završni rad
ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE

Gabrijela Cindrić (2017)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Cindrić, G. (2017). ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989

Cindrić, Gabrijela. "ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989

Cindrić, Gabrijela. "ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989

Cindrić, G. (2017). 'ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 26.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989

Cindrić G. ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 26.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989

G. Cindrić, "ODREĐIVANJE KAKVOĆE RAZLIČITIH SOKOVA OD JABUKE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:028989