Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ DODATKA RAZLIČITE SIRUTKE NA KOLIČINU PROTEINA U DJEČJOJ KAŠICI HIPP PROBIOTIK JAGODA

Marijana Pavlečić (2011)
Veleučilište u Požegi
Citirajte ovaj rad

Pavlečić, M. (2011). UTJECAJ DODATKA RAZLIČITE SIRUTKE NA KOLIČINU PROTEINA U DJEČJOJ KAŠICI HIPP PROBIOTIK JAGODA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:390180

Pavlečić, Marijana. "UTJECAJ DODATKA RAZLIČITE SIRUTKE NA KOLIČINU PROTEINA U DJEČJOJ KAŠICI HIPP PROBIOTIK JAGODA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:390180

Pavlečić, Marijana. "UTJECAJ DODATKA RAZLIČITE SIRUTKE NA KOLIČINU PROTEINA U DJEČJOJ KAŠICI HIPP PROBIOTIK JAGODA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:390180

Pavlečić, M. (2011). 'UTJECAJ DODATKA RAZLIČITE SIRUTKE NA KOLIČINU PROTEINA U DJEČJOJ KAŠICI HIPP PROBIOTIK JAGODA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 22.01.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:390180

Pavlečić M. UTJECAJ DODATKA RAZLIČITE SIRUTKE NA KOLIČINU PROTEINA U DJEČJOJ KAŠICI HIPP PROBIOTIK JAGODA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 22.01.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:390180

M. Pavlečić, "UTJECAJ DODATKA RAZLIČITE SIRUTKE NA KOLIČINU PROTEINA U DJEČJOJ KAŠICI HIPP PROBIOTIK JAGODA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:390180

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.