Skip to main content
EN
HR
Početna
O repozitoriju
Kontakt
vup.hr
Repozitorij Veleučilišta u Požegi
Repozitorij ocjenskih radova
Pregledavanje
Prema autoru
Prema godini
Prema organizacijskoj jedinici
Prema području
Prema vrsti rada
Svih dokumenata
Napredno pretraživanje
Pohranjivanje
Search Term
Rad dostupan samo djelatnicima i studentima matične ustanove
Zatraži primjerak
dokumenta
 
završni rad
57
0
SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI TRAJNIH, POLUTRAJNIH I OBARENIH KOBASICA U INDUSTRIJSKOM POGONU
Dario Purić (2013)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Za citiranje koristite ovu mrežnu adresu:
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:684057
Podaci o radu
Naslov
SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI TRAJNIH, POLUTRAJNIH I OBARENIH KOBASICA U INDUSTRIJSKOM POGONU
Autor
Dario Purić
Voditelj/Mentor
Stanko Zrinščak (mentor)
Ključne riječi
meso
obrada mesa
kobasice
čuvanje mesnih prerađevina
Naslov na drugom jeziku (engleski)
SPECIFICITY IN THE PRODUCTION OF DRY, SEMI-DRY AND COOKED SAUSAGE IN THE INDUSTRIAL PLANT
Povjerenstvo za obranu
Valentina Obradović
(predsjednik povjerenstva)
Stanko Zrinščak (član povjerenstva)
Maja Ergović Ravančić
(član povjerenstva)
Ustanova koja je dodijelila akademski/stručni stupanj
Veleučilište u Požegi
Ustrojstvena jedinica niže razine
Poljoprivredni odjel
Mjesto
Požega
Država obrane
Hrvatska
Znanstveno područje, polje, grana
BIOTEHNIČKE ZNANOSTI
Poljoprivreda (agronomija)
Proizvodnja i prerada animalnih proizvoda
Vrsta studija
stručni
Stupanj
stručni
Naziv studijskog programa
Prehrambena tehnologija
Akademski / stručni naziv
stručni/a prvostupnik/prvostupnica (baccalaureus/baccalaurea) inženjer/inženjerka prehrambene tehnologije
Kratica akademskog / stručnog naziva
bacc. ing. techn. aliment.
Vrsta rada
završni rad
Jezik
hrvatski
Datum obrane
2013-09-20
Vrsta resursa
tekst
Prava pristupa
Rad dostupan samo djelatnicima i studentima matične ustanove
Uvjeti korištenja rada
URN:NBN
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:684057
Pohranio
Antonija Marinclin