završni rad
UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA

Vedrana Lesan (2010)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Lesan, V. (2010). UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

Lesan, Vedrana. "UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

Lesan, Vedrana. "UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

Lesan, V. (2010). 'UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

Lesan V. UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2010 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

V. Lesan, "UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821