Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA

Marina Švarc (2011)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad

Švarc, M. (2011). UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

Švarc, Marina. "UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

Švarc, Marina. "UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

Švarc, M. (2011). 'UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 22.01.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

Švarc M. UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 22.01.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

M. Švarc, "UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.