Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE

Andrea Marić (2012)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad

Marić, A. (2012). UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:897895

Marić, Andrea. "UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:897895

Marić, Andrea. "UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:897895

Marić, A. (2012). 'UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 20.01.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:897895

Marić A. UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2012 [pristupljeno 20.01.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:897895

A. Marić, "UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:897895

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.