završni rad
KINETIKA SUŠENJA JABUKA SORTE IDARED PRI RAZLIČITIM TEMPERATURAMA SUŠENJA I DEBLJINAMA UZORAKA

Ana Kolesarić (2011)
Veleučilište u Požegi
Citirajte ovaj rad...

Kolesarić, A. (2011). KINETIKA SUŠENJA JABUKA SORTE IDARED PRI RAZLIČITIM TEMPERATURAMA SUŠENJA I DEBLJINAMA UZORAKA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:128883

Kolesarić, Ana. "KINETIKA SUŠENJA JABUKA SORTE IDARED PRI RAZLIČITIM TEMPERATURAMA SUŠENJA I DEBLJINAMA UZORAKA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:128883

Kolesarić, Ana. "KINETIKA SUŠENJA JABUKA SORTE IDARED PRI RAZLIČITIM TEMPERATURAMA SUŠENJA I DEBLJINAMA UZORAKA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:128883

Kolesarić, A. (2011). 'KINETIKA SUŠENJA JABUKA SORTE IDARED PRI RAZLIČITIM TEMPERATURAMA SUŠENJA I DEBLJINAMA UZORAKA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:128883

Kolesarić A. KINETIKA SUŠENJA JABUKA SORTE IDARED PRI RAZLIČITIM TEMPERATURAMA SUŠENJA I DEBLJINAMA UZORAKA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:128883

A. Kolesarić, "KINETIKA SUŠENJA JABUKA SORTE IDARED PRI RAZLIČITIM TEMPERATURAMA SUŠENJA I DEBLJINAMA UZORAKA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:128883