završni rad
BAKTERIOLOŠKA KAKVOĆA SVJEŽEG MLIJEKA U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI

Antonija Leist (2010)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Leist, A. (2010). BAKTERIOLOŠKA KAKVOĆA SVJEŽEG MLIJEKA U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:130852

Leist, Antonija. "BAKTERIOLOŠKA KAKVOĆA SVJEŽEG MLIJEKA U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:130852

Leist, Antonija. "BAKTERIOLOŠKA KAKVOĆA SVJEŽEG MLIJEKA U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:130852

Leist, A. (2010). 'BAKTERIOLOŠKA KAKVOĆA SVJEŽEG MLIJEKA U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:130852

Leist A. BAKTERIOLOŠKA KAKVOĆA SVJEŽEG MLIJEKA U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2010 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:130852

A. Leist, "BAKTERIOLOŠKA KAKVOĆA SVJEŽEG MLIJEKA U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:130852