završni rad
MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp.

Đurđica Lazić (2013)
Veleučilište u Požegi
Citirajte ovaj rad...

Lazić, . (2013). MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp. (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168

Lazić, Đurđica. "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168

Lazić, Đurđica. "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168

Lazić, . (2013). 'MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp.', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 25.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168

Lazić . MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp. [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2013 [pristupljeno 25.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168

. Lazić, "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp.", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168