završni rad
UTJECAJ SKLADIŠTENJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM ŠKROBA TAPIOKE, GLUKOZE I FRUKTOZE

Marina Štancl (2010)
Veleučilište u Požegi
Citirajte ovaj rad...

Štancl, M. (2010). UTJECAJ SKLADIŠTENJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM ŠKROBA TAPIOKE, GLUKOZE I FRUKTOZE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:283773

Štancl, Marina. "UTJECAJ SKLADIŠTENJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM ŠKROBA TAPIOKE, GLUKOZE I FRUKTOZE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:283773

Štancl, Marina. "UTJECAJ SKLADIŠTENJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM ŠKROBA TAPIOKE, GLUKOZE I FRUKTOZE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:283773

Štancl, M. (2010). 'UTJECAJ SKLADIŠTENJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM ŠKROBA TAPIOKE, GLUKOZE I FRUKTOZE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:283773

Štancl M. UTJECAJ SKLADIŠTENJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM ŠKROBA TAPIOKE, GLUKOZE I FRUKTOZE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2010 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:283773

M. Štancl, "UTJECAJ SKLADIŠTENJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM ŠKROBA TAPIOKE, GLUKOZE I FRUKTOZE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:283773