Skip to main content
EN
HR
Početna
O repozitoriju
Kontakt
vup.hr
Repozitorij Veleučilišta u Požegi
Repozitorij ocjenskih radova
Pregledavanje
Prema autoru
Prema godini
Prema organizacijskoj jedinici
Prema području
Prema vrsti rada
Svih dokumenata
Napredno pretraživanje
Pohranjivanje
Search Term
Rad dostupan samo djelatnicima i studentima matične ustanove
Zatraži primjerak
dokumenta
 
završni rad
63
0
UTJECAJ SKLADIŠTENJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM ŠKROBA TAPIOKE, GLUKOZE I FRUKTOZE
Marina Štancl (2010)
Veleučilište u Požegi
Za citiranje koristite ovu mrežnu adresu:
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:283773
Podaci o radu
Naslov
UTJECAJ SKLADIŠTENJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM ŠKROBA TAPIOKE, GLUKOZE I FRUKTOZE
Autor
Marina Štancl
Voditelj/Mentor
Valentina Obradović
(mentor)
Ključne riječi
kupina
voćna kaša
reološka svojstva
tapioka
Povjerenstvo za obranu
Svjetlana Škrabal
(predsjednik povjerenstva)
Valentina Obradović
(član povjerenstva)
Stanko Zrinščak (član povjerenstva)
Ustanova koja je dodijelila akademski/stručni stupanj
Veleučilište u Požegi
Mjesto
Požega
Država obrane
Hrvatska
Znanstveno područje, polje, grana
BIOTEHNIČKE ZNANOSTI
Prehrambena tehnologija
Inženjerstvo
Vrsta studija
stručni
Stupanj
stručni
Naziv studijskog programa
Prehrambena tehnologija
Akademski / stručni naziv
stručni/a prvostupnik/prvostupnica (baccalaureus/baccalaurea) inženjer/inženjerka prehrambene tehnologije
Kratica akademskog / stručnog naziva
bacc. ing. techn. aliment.
Vrsta rada
završni rad
Jezik
hrvatski
Datum obrane
2010-07-05
Vrsta resursa
tekst
Prava pristupa
Rad dostupan samo djelatnicima i studentima matične ustanove
Uvjeti korištenja rada
URN:NBN
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:283773
Pohranio
Antonija Marinclin