Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM OBIČNOG KUKURUZNOG ŠKROBA, GLUKOZE I FRUKTOZE TIJEKOM SKLADIŠTENJA

Josipa Jakoubek (2010)
Veleučilište u Požegi
Citirajte ovaj rad

Jakoubek, J. (2010). PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM OBIČNOG KUKURUZNOG ŠKROBA, GLUKOZE I FRUKTOZE TIJEKOM SKLADIŠTENJA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:335411

Jakoubek, Josipa. "PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM OBIČNOG KUKURUZNOG ŠKROBA, GLUKOZE I FRUKTOZE TIJEKOM SKLADIŠTENJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:335411

Jakoubek, Josipa. "PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM OBIČNOG KUKURUZNOG ŠKROBA, GLUKOZE I FRUKTOZE TIJEKOM SKLADIŠTENJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:335411

Jakoubek, J. (2010). 'PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM OBIČNOG KUKURUZNOG ŠKROBA, GLUKOZE I FRUKTOZE TIJEKOM SKLADIŠTENJA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:335411

Jakoubek J. PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM OBIČNOG KUKURUZNOG ŠKROBA, GLUKOZE I FRUKTOZE TIJEKOM SKLADIŠTENJA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2010 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:335411

J. Jakoubek, "PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM OBIČNOG KUKURUZNOG ŠKROBA, GLUKOZE I FRUKTOZE TIJEKOM SKLADIŠTENJA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:335411