završni rad
UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI

Kristina Gulikorić (2009)
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Gulikorić, K. (2009). UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

Gulikorić, Kristina. "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

Gulikorić, Kristina. "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

Gulikorić, K. (2009). 'UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 19.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

Gulikorić K. UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2009 [pristupljeno 19.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

K. Gulikorić, "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360