prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI

Gulikorić, Kristina
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Gulikorić, K. (2009). UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

Gulikorić, Kristina. "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

Gulikorić, Kristina. "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

Gulikorić, K. (2009). 'UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 01.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

Gulikorić K. UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2009 [pristupljeno 01.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

K. Gulikorić, "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.