prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI

Merkl, Marina
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Merkl, M. (2012). UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

Merkl, Marina. "UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

Merkl, Marina. "UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

Merkl, M. (2012). 'UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 16.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

Merkl M. UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2012 [pristupljeno 16.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

M. Merkl, "UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.